E-vizitka vás pomůže prosadit na internetu

Chcete získat e-vizitku, která vám pomůže s prosazením se na internetu? Chcete se odlišit od konkurence? Pak stačí jediné – zažádat si o certifikát Důvěryhodná Firma a získat tak ocenění za vaši spolehlivost a důvěryhodnost.

Společně s certifikátem navíc získáte také přístup do vaší elektronické prezentace a podporu elektronické vizitky v různých internetových vyhledávačích. Podle posledních průzkumů totiž více než 90 % spotřebitelů si vybírá dodavatele podle jejího image a hodnocení na internetu.

Budujte značku „Důvěryhodná Firma“ efektivně

Elektronická vizitka je proto nedílnou součástí celkové prezentace firmy, kterou Centrum výzkumu názorů klientů s.r.o. v rámci uděleného certifikátu podporuje. Hlavní podporou elektronické vizitky je fráze „Důvěryhodná Firma“ a přestože se nejedná o typickou reklamu, jde o nástroj, který efektivně buduje pozitivní image společnosti v síti i mimo ni.

Nebojte se tedy odlišit se od konkurence. Zažádejte si o certifikát na duveryhodnafirma.cz a podpořte sami sebe. Investice za to, že vaše firma bude zařazena mezi spolehlivé obchodní partnery je skutečně zanedbatelný v porovnání s tím, co ve skutečnosti získáte.