Co je úvěr bez registru?

Máte neočekávané výdaje a potřebujete je okamžitě pokrýt? Přesně pro tyhle situace je tu rychlý úvěr na cokoli. Společnost FINEMONEY, SE poskytuje nebankovní úvěry bez prověřování registrů a bez čekání – peníze totiž dostanete ihned. Jak úvěr získat a co všechno budete potřebovat?

Co je vůbec úvěr bez registru? Úvěr bez registru je půjčka pro klienty, kteří měli dříve problémy s plněním svých závazků a splácením jiných úvěrů. Existuje totiž registr dlužníků neboli úvěrový registr, což je databáze, která má za cíl evidovat dlužníky, kteří jsou pozadu s placením svých závazků, nebo ty, kteří nejsou vůbec schopni své závazky splácet.

Registr dlužníků

Tento registr využívají samozřejmě veškeré bankovní instituce, které peníze poskytují. Pro lidi, kteří své závazky platí pozdě, nebo vůbec, je pak díky tomuto registru skoro nemožné získat půjčku v jakékoli bankovní instituci. Jediným řešením pro ně je tak využít nebankovního úvěru u nebankovní společnosti. Tento produkt se nazývá nebankovní půjčka bez registru a je jednou z možných cest, jak se bez problému dostat k potřebným financím.

V případě společnosti FINEMONEY, SE lze o půjčku zažádat přes online žádost na internetových stránkách, nebo na bezplatné telefonní lince. Podmínky pro schválení půjčky jsou dvě. První je ručení nemovitostí v osobním vlastnictví a druhou je pravidelný měsíční plat.

Poplatky předem se neplatí

Část peněz obdržíte ihned při podpisu úvěrové smlouvy a zbytek po zapsání zástavního práva ve prospěch společnosti, poplatky předem se ve FINEMONEY, SE neplatí. Služby jsou zpoplatněny až po úspěšném vyřízení a čerpání úvěru. Úroky se vždy stanoví podle výše požadované částky, délce splácení a také typu produktu. Půjčku je samozřejmě možné kdykoli předčasně doplatit.

Pokud se dostanete do situace, že nebudete moci vaši splátku uhradit včas, nemá cenu nic zatloukat, raději informujte společnost, ve které jste si peníze půjčili. V případě FINEMONEY, SE vám její pracovníci vyjdou vstříc a najdou společně s vámi řešení, které bude vyhovovat oběma stranám.