Developerská společnost FINEP má posledních pár volných bytů v Britské čtvrti v Praze

Developerský projekt, který si vás podmaní svou nadčasovostí, kombinuje přednosti tradiční čtvrtě s rychlým dosahem centra. Samotné bytové jednotky jsou navrženy ve vyšším standardu, ovšem náležitá pozornost se věnovala i veřejným prostorům, které tvoří park s dětským hřištěm i venkovní posilovnou.

Pro romantické duše se nabízí procházka tamní japonskou zahradou, kterou protéká potůček, a samozřejmě nechybí ani další místa poskytující odpočinek. Vzhledem k tomu, že novostavby Praha neustále poskytuje, je nezbytné se něčím odlišit od ostatních projektů, což se Britské čtvrti jednoznačně podařilo.

Co je to Britská čtvrť?

Britská čtvrť je neustále se rozšiřující developerský projekt, jehož realizace se spustila v roce 2006, přičemž postupně tím vzniká unikátní městská čtvrť Západní Město v pražské části Stodůlky. Rukopis projektu vtiskli ABM architekti a architektonický ateliér ADR. Nové byty Stodůlky ještě poskytují, nicméně není jich velké množství, a proto byste s výběrem rozhodně neměli otálet.

V bytových domech jsou k dispozici jednotky s dispozicemi od 1+kk pro jednotlivce až po 4+kk pro rodiny s dětmi či náročné podnikatele. Každému bytu náleží balkón, předzahrádka, nebo terasa. Součástí velkometrážních jednotek jsou i garážová stání.

Lokalita vás okouzlí

Vzhledem k tomu, že je někdy rychlejší cestovat po Praze městskou hromadnou dopravou, nadchne vás blízkost stanice metra. Jedná se současně o jeden z důvodů, proč je Britská čtvrť jedním z nejžádanějších míst pro bydlení i práci.

Jestliže máte zájem o nové byty v Praze, tak se vám kromě těch v Britské čtvrti nabízí i v jiných pražských lokalitách. FINEP má k dispozici také projekty Byty Pergamenka, Byty U Šárky, Byty U Sluncové či Byty Kaskády Barrandov. Stačí si jen vybrat.

Podobné články...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *