PROFORZA se složila na dobrou věc. Darovala Nadaci DRFG Davida Rusňáka přes 150 tisíc korun

Společnost PROFORZA, která od konce roku 2018 patří do investiční skupiny DRFG Davida Rusňáka, vybrala v rámci předvánoční sbírky částku přesahující 150 tisíc korun. Přes sto tisíc vybrali mezi sebou sami finanční poradci PROFORZY a zbytek celkové částky nasbírali z výtěžku tomboly jejich vánočního večírku.

Za Nadaci DRFG šek osobně převzal její ředitel David Macek. Ten zároveň uvedl, že si velice váží té podpory a vzájemné důvěry, která mezi společnostmi v investiční skupině Davida Rusňáka panuje a dodal, že díky tomu může Nadace dlouhodobě podporovat spoustu dobročinných a charitativních projektů.

Vybrané peníze opět poputují na místa, kde jsou potřeba. Macek ještě dodal, že v lednu roku 2019 začíná už čtvrtým rokem výuka finanční gramotnosti dětí z dětských domovů ve spolupráci se společností yourchance, a také podpora doprovázení dospívajících z dětských domovů. Nadace DRFG ale pomáhá a finančně podporuje řadu dalších charitativních projektů.

PROFORZA nově patří do investiční skupiny DRFG

Tým zkušených poradců společnosti PFOFORZA se řídí heslem „mít život ve vlastních rukou”. Tuto myšlenku se zároveň snaží předávat také svým klientům, a na základě diskuzí s nimi, jim radí, jak se dobře starat a jak nejlépe spravovat osobní finance. Poradí klientům, kteří potřebují založit spoření, pomohou řešit hypotéku, poradí také jaké pojištění zvolit, a kam investovat volné prostředky. Dobře totiž znají finanční produkty investiční skupiny DRFG. Poradí s dluhopisy nebo také s podílovými nemovitostními fondy, které DRFG nabízí.

Finanční nezávislost a dobré zajištění jsou to zásadní, s čím PROFORZA klientům pomáhá. Mít život ve vlastních rukou totiž znamená, být na vše dobře připravený a bez obav se těšit na budoucnost. A evidentně se to daří, díky PROFORZE přes deset tisíc rodin nezůstalo, ani v době dlouhodobého léčení či ztráty zaměstnání, bez domova a finančních prostředků. Skvělé služby, které společnost poskytuje hodnotí sami klienti v recenzích na webu společnosti.

 

Podobné články...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *